Trooper

Shop je graag online en wil je ondertussen onze eenheid een handje helpen? Probeer dan zeker eens trooper uit!


Door via onze trooperpagina naar je favoriete webshop door te klikken wordt bij je aankoop een bepaald percentage van de prijs aan onze gedoneerd zonder dat u zelf meer moet betalen.


Kijk zeker eens naar het filmpje hiernaast. Daarin legt de trooperbot alles nog eens stap voor stap uit.Wall of fame

Dat de Kariboes voor het succes geboren zijn, wisten we al langer. We kunnen de paparazzi niet ontwijken! Hieronder vindt u alle artikelen die ooit over ons verschenen.

Oprichten

De Kariboes

Startdag

Opstart

Verkregen fondsen 

Oud-leerlingen

Inbraak

Met onze scoutseenheid doen wij regelmatig mee met fondsen en mogen wij van geluk spreken dat we al meermaals in de prijzen zijn gevallen. Hieronder vindt u de fondsen die wij reeds hebben gewonnen.


Dankzij het engagefonds van HoGent hebben wij promo kunnen voeren voor onze scoutswerking alsook meer kunnen investeren voor onze woonblokactiviteiten.


CERA heeft ervoor gezorgd dat wij met onze scoutswerking meer kunnen investeren in het aankopen van kwalitatief kampmateriaal.


Aangezien promo voeren meer is dan alleen aanspraken via sociale media of mond-aan-mond reclame, willen wij investeren in het maken van onze eigen Kariboemascotte. Dankzij het PAOLA-fonds kan onze droom werkelijkheid worden.


Doordat wij een inclusie en diversiteit belangrijk vinden, is het noodzakelijk om een goede alsook kwaliteitsvolle snoezelruimte in te richten. Met de hulp van Dokter Jules kan dit mogelijk gemaakt worden!